personal training

Personal training, het woord zegt het al, is dus ook echt PERSONAL omdat geen mens, geen lichaam hetzelfde is. Tijdens de intake probeer ik een duidelijk beeld te krijgen van jouw doelstelling(en). Op basis van deze doelstellingen formeer ik een trainingsplan van 3 trainingen.

 

Waarom deze 3 trainingen? Binnen deze 3 trainingen kijken we of personal training bij jou past, of het klikt tussen jou en mij en (heel belangrijk) of mijn manier van trainen iets voor jou is.

 

Bevalt de aanpak? Dan volgt een traject van 10 trainingen (liefst 2 keer per week) waarin we de doelstellingen gaan aanscherpen. Na deze 10 trainingen moet er een wezenlijk effect zijn opgetreden in jouw lichaam en mindset t.o.v. de start.

 

Vervolgens evalueren we de eerste trainingen en bekijken we samen op welke manier we verder gaan. Met als doelstelling FIT (in lichaam en geest) blijven en nog fitter worden.

 

Wil jij het beste uit jezelf naar boven halen, en d.m.v. personal training met je lichaam en mindset aan de gang gaan, vul dan het contactformulier in of bel mij persoonlijk voor een afspraak. 

small group training

Small group training is een trainingsvorm voor 2, 3 of 4 personen. Om kennis te maken met deze manier van trainen, bied ik ook hier de mogelijkheid om 2 trainingen te ervaren met de groep, waarna we bepalen of we verder gaan of niet.

De trainingen bestaan uit een gezamenlijke warming-up, gevolgd door een heel arsenaal aan oefeningen in circuitvorm waarbij alle spieren aan bod komen. We sluiten de training af met een heerlijke stretch van ongeveer 10 minuten. Na afloop van iedere training evalueren we de training onder het genot van een kop koffie of thee.

Ben je alleen, maar wil je toch deelnemen aan smallgroup training, vul ook dan gerust het contactformulier in. Dan kunnen we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Lijkt Small Group Training je iets? Vul dan het contactformulier in of bel mij persoonlijk.

bedrijfsfitness

Iedereen begrijpt dat een fysiek en mentaal gezonde werknemer productiever en fitter is en minder verzuim heeft op jaarbasis.

 

Bij KroftSport, for every body, is er de mogelijkheid één of meerdere keren per week iets te doen aan lichamelijke activiteit en mindset. Ik daag werknemers uit het beste uit zichzelf te halen middels een fysiek programma. Doelstelling: een fittere werknemer waardoor werkvreugde en productiviteit zullen toenemen. 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, vul dan het antwoordformulier op deze site in of bel mij persoonlijk even op. Ik maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak . 

contact

Kroft Sport is gevestigd op de Vennestraat 54D in Lisse. Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het volgen van trainingen, heb je een vraag of zou je eerst persoonlijk kennis willen maken? Dat kan! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Naam