over frank

Mijn naam is Frank van der Kroft. Na 31 jaar als docent lichamelijke opvoeding te hebben gefunctioneerd op diverse scholen in de regio, waaronder 20 jaar op het Fioretticollege, ben ik sinds januari 2021 de trotse eigenaar van “KroftSport, for every body “ in Lisse.

 

In mijn sportstudio, die toereikend is voor maximaal 4 personen, zet ik mensen op het goede spoor qua lichamelijke activiteit en mindset. Je wordt door mij uitgedaagd het beste uit je zelf te halen en het moge duidelijk zijn dat de lat voor éénieder op een andere hoogte ligt. Als vader van een gezin met 2 sportieve meiden ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is, zeker in de huidige tijd, om lekker in je vel te zitten.

 

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Bel me op of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

over kroft sport

Kroft Sport biedt een nieuwe en unieke plek om te werken aan de beste versie van jezelf. Hier gaan we gestaag werken aan jouw persoonlijke doelen en kunnen wij jou, door onze (relatief) kleinschalige opzet, heel persoonlijk begeleiden. Kroft Sport biedt een mooi alternatief voor de ‘normale’ sportschool en/of gym. Wij bieden ideale omstandigheden om te werken aan je doelen. 

 

contact

Kroft Sport is gevestigd op de Vennestraat 54D in Lisse. Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het volgen van trainingen, heb je een vraag of zou je eerst persoonlijk kennis willen maken? Dat kan! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Naam