kroftsport header

Personal training in lisse

Sportverenigingen mogen slechts beperkt open en ook sportscholen mogen al ruim een jaar hun deuren niet openen. En dus ben je al enige tijd op jezelf aangewezen. Kroft Sport heeft sinds januari van dit jaar voorzichtig haar deuren geopend en komt met een nieuw aanbod op het gebied van personal training. Bij ons kan je aan de slag met personal training, kan je in een select gezelschap (met vrienden of familie) sporten of kan je met je collega’s deelnemen aan onze bedrijfsfitness. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal en kunnen we de trainingen op jouw persoonlijke doelen afstemmen. Trainingen kunnen binnen en buiten worden afgewerkt. Er kan binnen getraind worden in de sportzaal maar bij lekker weer kunnen we ook buiten aan de slag. Geen training is hetzelfde dus! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

 

MAATWERK TRAJECTEN VOOR ELK DOEL, BUDGET EN AGENDA.

Op basis van jouw doel, budget en agenda kun je jouw traject altijd flexibel inrichten met de gewenste persoonlijke begeleiding.

contact

Kroft Sport is gevestigd op de Vennestraat 54D in Lisse. Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het volgen van trainingen, heb je een vraag of zou je eerst persoonlijk kennis willen maken? Dat kan! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.