nieuwe website kroft sport

onze nieuwe website live!

Een nieuw bedrijf en dus een nieuwe website! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de huisstijl van Kroft Sports en daarmee ook de bouw van de nieuwe website.

Met hulp van een aantal enthousiaste professionals zijn we op zoek gegaan naar wat voor ons de perfecte website zou zijn. Een website die past bij deze moderne tijd, onze dienst en ons bedrijf. Daarnaast moet de website uiteraard gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en veilig zijn. Als kers op de taart hebben we een herkenbare ‘look’ gecreëerd. 

 

Met de nieuwe website zijn we vanaf heden goed vindbaar, laten we zien wie we zijn en wat we doen! Voor bezoekers biedt de website complete informatie over onze diensten en werkwijze. Komt u er niet uit? Dan helpt ook hier de website een handje via de handige contact formulieren.

Kortom, de gloednieuwe website van Kroft Sport is gericht op jou, die zoekt naar een sportfaciliteit met een persoonlijke benaderingswijze!

 

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Uiteraard blijven we de site updaten en optimaliseren. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Komt u iets tegen of heeft u tips om de website verder aan te scherpen? We stellen uw feedback enorm op prijs! Mailen kan naar info@kroftsport.nl.

contact

Kroft Sport is gevestigd op de Vennestraat 54D in Lisse. Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het volgen van trainingen, heb je een vraag of zou je eerst persoonlijk kennis willen maken? Dat kan! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.